Main Page Sitemap

Dcu rabat scandlines

Skal du på kør-selv-ferie i Europa gennem Tyskland, så bestil din færgebillet allerede nu og julegaver til venner opnå 5 rabat.
På din rejse ned igennem Europa findes et utal af campingpladser.
Medlem af Danmarks Rejsebureau-Forening og Rejsegarantifonden, tilmeldt Pakkerejse-Ankenævnet samt indehaver af iata-licens.
Der er noget ved at sejle med Scandlines til Puttgarden!
5 1 ramme Coca Cola, tyskland - Rødby/Puttgarden, scandlines Overfartstid: 45 min.Og så får du oven i købet rabat!NB: Når du køber en kør-selv-ferie gennem FDM travel og kombinerer rejsen med en færgebillet købt direkte gennem Scandlines på det ovenstående link, er dette ikke en pakkerejse og er derfor ikke omfattet af pakkerejseloven.Nemt, hurtigt og billigt.Shop amok i Border Shoppen, slap af på overfarten og nyde lidt god mad om bord.Bemærk at der ikke ydes rabat på allerede rabatterede billettyper som.eks.

rabattkode komplett no 2018 src="/imgs/2018-06/12771447930_dcu-rabat-scandlines.jpg" />

Se her hvor du kan rabatkode til elgiganten dk overnatte med DCU-medlemsrabat.
Rabatten tilbydes på følgende Scandlines ruter: Rødby - Puttgarden, gedser Rostock, hos os behøver du ikke nogen rabatkode eller rabatkupon, bare klik på linket og bestil allerede i dag.
BEMÆRK rabatten på 5 er fratrukket i de viste priser.
2017 DCU-Huset Korsdalsvej Brøndby Tlf.Overfartstiden er kun 45 min., der sejles hver halve time.Rejs med Scandlines til og fra Rostock.Du kan shoppe amok i Border Shoppen, slappe af på overfarten og nyde lidt mad.Hver anden time Følgende.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap