Main Page Sitemap

Gavekort massage randers

Du kan erotiske gaver til kæresten gratis ændre eller aflyse din behandling indtil 24 timer før den gave til både mor og far aftalte tid.
LaStone Stenmassage, der næsten ikke kan beskrives med ord.
Behandlingerne hos vores Ole kræver ikke lægehenvisning.
Se de forskellige massage-behandlinger, som kan nydes hos BodyCare Randers herunder: afbudsregler: Bliver du forhindret i at møde til aftalt tid, så giv venligst besked, så jeg har mulighed for at give tiden til en anden kunde.
NR: Åbningstider: mandag-løndag.Telefon (det er ok at indtale en besked på klinikkens telefonsvarer) - afbud på mail godtages ikke.Priser: 25 minutter.Bestil tid online - klik her.

dba foræres væk />

17 20 (mandag torsdag).
De er klar til at blødgøre dine ømme eller spændte muskler i tidsrummet fra.
Det vil sige, at uanset hvilken massage du vælger, så tilpasser jeg behandlingen til dine behov.
Behandlingerne hos vores fysioterapeut-studerende kræver ikke lægehenvisning.
Bestil TID PÅ TLF.Jeg kombinere ofte mine behandlinger med sportsterapi for at opnå maksimal effekt på korteste tid.Hos BodyCare Randers kan du, som et af de få steder i landet, bestille den helt unikke og guddommelige.Ved afbud senere end 2 timer før eller ved udeblivelse betales det fulde beløb for den aftalte behandling.Sportsmassage er min primære behandlingsform.Fod Massage, forebyggende og helbredende Massage, vI SES PÅ adelgade 19A randers C).Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap