Main Page Sitemap

Gavekort til fona
gavekort til fona

Gavebevis til en rejse: Gavebeviset skal anvendes i den angivne periode og kan ikke forlænges, refunderes, ombyttes til kontanter eller kombineres med tilbud, rabatter eller andre rejser.
Har modtageren allerede bestilt en rejse med Oslobåden, kan gavekortet benyttes ved køb om bord på skibet eksempelvis i barer, restauranter og i shoppen.
Print, du kan købe gavekortet til Egeskov online som et print-selv bevis, eller du kan bestille et pænt kort-etui, med flotte billeder fra Egeskov, og selve gavekortet som et kreditkort.
Vi gør i øvrigt opmærksom på at din bestilling ikke er bindende for Elgiganten, før Elgiganten har behandlet din ordre og sendt en bindende faktura.
16.30 fra København og ankomst i Oslo næste formiddag.Planlæg dit besøg, gavekort kan anvendes til køb af billetter, sæsonkort, i plantesalget, Café Jomfru Rigborg og i butikker og kiosker på Egeskov.Gavekortet skal blot indløses hos vores kundeservice inden rejsens start.Kampagnen gælder kun online samt via.Gavekortet skal indsendes til dfds, Sundkrogsgade 11, 2100 pearls and pieces rabatkode København Ø vedlagt kontakt- og kontooplysninger.Glæd din bedste ven, din kæreste, din mor/far eller måske hele familien med en tur på Oslobåden.Gavebevis til Mini- eller LuksusCruise: Med et gavebevis til et MiniCruise eller LuksusCruise, kan modtageren nyde et par herlige fridage til søs med to nætter om bord på skibet.Køb gavekort her, gavekort i kort-etui.På udkig efter den perfekte gave til en, du holder af?
Efter køb fremsendes en kvittering på e-mail, hvorefter gavekortet er vedhæftet som et billede til print, med kode der kan bruges på webshopen.
Gavekortet skal modregnes/ombyttes hos dfds inden ombordstigning.
Restbeløbet på gavekort kan ikke ombyttes til et nyt gavekort eller udbetales.For større varer og varer, som vejer mere end 20 kg, er der gratis levering mors dags gave lav selv på brofaste øer til første kantsten.Dette skal ombyttes inden ombordstigning.Gavekort er gyldig i 3 år fra købsdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter.Gavekort i kort-etui kan naturligvis også købes i butikken ved billetsalget på Egeskov.Print selv gavekort, gavekortet købes online på faste beløb fra.Gavekort kan ikke ændres, erstattes, forlænges og ej heller omveksles til et nyt gavekort.Gavekort i kort-etui sælges til en værdi af minimum 200.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap