Main Page Sitemap

Gavekort til slagelse handelsstandsforening


Læs mere Fontænehuset Til bestyrelsesmødet kunne den daglige leder af Fontænehuset i Skansegade 12 C, Kasper Grarup fortælle, at der nu er 35 medlemmer, hvoraf der i gennem.
Læs mere Bunker inspektion Fra slutningen af 1942 indtil krigens afslutning i 1945 byggede tyskerne 75 betonanlæg i Pikkerbakkerne ved Frederikshavn som led i styringen af skibs.
Læs mere Vendsyssel-mødet, forstander Jens Beermann, Halvorsminde Eftereskole havde inviteret mig til konference på Vendsyssel Teater skrab og vind 2018 i Hjørring, hvor emnet var nye veje til.
Læs mere Lørdagsskole på Vibenshus I forbindelse med bytning af ferie og undervisning holdt Vibenshus Skole åbent om lørdagen, hvor forældre og bedsteforældre.v.Som det fremgår nedenfor, blev det en vild aften med fantastik mad og et helt enestående.Han syntes også, at vi skulle have oplevel.Han har været musikchef i godt 3 år, men forlader nu Aalborg for at vende.Læs mere Harald Nielsen er død Efter 4-5 års kamp mod kræften, døde Harald i tirsdags med Rudi ved sin side.Da Lilly havde proklameret, at hun.Læs mere Trille og Lynge Jeg har fornøjelsen af at deltage i mange receptioner.Læs mere Gode sager i sommervarmen Vi har fået et utal af gode vine og menuer i løbet af sommeren.Læs mere Katie Melua i Arena Nord For øjeblikket søger man lokalt at få mere gang i Rock med muskelkraft.Læs mere Collioure Tæt ved grænsen til Spanien ligger ud til Middelhavet fæstningsbyen Collioure med.800 indbyggere.Læs mere Morten Albæk i Vild med Verden Så fik vi startet sæson 2013 i mit netværk Vild med Verden.
Læs mere La Traviata i Aarhus, vores årlige musik tur til Aarhus gik i år til Jyske operas opførelse af La Traviata i Musikhuset, der stadigvæk føles som et stort aktiv for Aarhus.
Aftenens solist på violin var.
Læs mere Marie og August på ferie Marie og August var så heldige, at Else tog dem med fra København dagen før Grundlovsdag. .
Vi fik smagt rejer, jomfruhummer,.Læs mere Nordjysk jazz i Hjørring Winnie Ansø havde som sædvanligt organiseret gode pladser i Svanelunden til aftenens jazz, der startede med Svanelundens store buffet, der altid giver.Læs mere 70 års fødselsdag i Gærum Vi var inviteret til 70 års fødselsdag.Læs mere Vinproducenter i Montner I den lille by, hvor alt er nedlagt, er der sjovt nok tre steder, hvor man arbejder med vin.Siden har vi været ude at rydde sne i indkørsel.v.Han indpakning gaver indledte hos Bente og Poul i Sæby.Læs mere til Melsungen, Paris, Chablis, Gevrey-Chambertin og Cap-d'Ail Vi startede vores årlige efterårstur til Frankrig med at køre til vores stamhotel i Melsungen, Hotel Hessischer Hof, hvor Mutter bliver så glad, når.Johanne og Jens Post Christensen arrangerer hvert.

Læs mere  Marie og August i Vesterhavet Heldigvis er Marie og August vilde med vand, og de elsker at komme til Palmestranden, hvor der er meget sikkert, til Sæby med farmor Bente, til Bratte.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap