Main Page Sitemap

Gaver til børn 8 år


På badeværelset har drengen parkeret sin Batmobil på bordet og online julekalender konkurrence Bakugan-figurer flyder på gulvet.
Motorisk sker der også meget i denne alder, hvor dit barn sikkert gerne vil cykle, lave balancelege, slå kolbøtter, hoppe ned højt oppefra og så videre.
Anna Marie Andersen demonstrerede Flying Geese på en nem måde.Rita Sicko demonstrerede limning med spraylim af mellemfor.De iagttager og inspireres af hinanden.Piger er vilde med at optræde, danse, synge og lege med dukker, bamser og figurer.Og hvordan hun har ført kartotek over alle tæpperne, så hun nu kunne aflevere puttetæppe.Og så legede de ellers videre http://flottegaver dk til.
Pludselig synes de, at det meste af deres legetøj er barnligt og i stedet bruger de meget tid på at tage trenden i skolen til sig.
For eksempel legetøjskomfur, hvor man kan lave mad til hinanden eller et telt man kan lege hule.
Legetøj stimulerer dit barns hjerne og styrker udviklingen og de fem sanser.
Det er også nu, dit barns fantasi for alvor sætter ind.Det kunne alle forstå!De fleste forældre kan formentligt nikke genkendende til scenariet med stakkevis af legetøj, som man skal løbe slalom mellem i hjemmet.Og i den grad også legetøj, der understøtter rollelege og efterligner det, voksne bruger, som for eksempel købmandsbutik, mad til indkøbsleg, doktorsæt, kaffestel, værktøj, haveredskaber, dukkehuse med mere.Du vil opleve, at dit barn nu kan sidde i timevis og nørkle med noget.Der er mange værktøjer og funktioner i vores hverdagsliv, som børn skal lære at bruge.

Af Redaktionen.2017, børn.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap