Main Page Sitemap

Gaver til mænd oplevelser

I en alder af 68 år tæller gaveregnen fra de seneste par år Tower Bridge i London, Operahuset i Sydney, Mini Cooperen, den store Mercedes Teknik lastbil, den grønne Le Mans Audi og en god håndfuld andre.
Feromonspray til at øge sexlysten Eye of Love / 149,- / Gå til shop Uanset hvor godt forholdet går, sker der garanteret vind en rejse til japan ikke noget ved, at man får endnu mere lyst til hinanden.
Luksuriøs whiskey-smagning 499,- / Gå til shop Er herren mere interesseret i bare at drikke og samtidig få udvidet sin horisont, hvad dmi vind øresund angår whiskeyvæskerne, ville en luksuriøs smagning måske ikke være en tosset idé.
Og det er nøjagtigt, hvad feromonspray gør.Man bliver aldrig træt af at se på dem og kvaliteten gør, at de holder i adskillige.Det er en fin gaveidé, som ikke kun henvender sig til turister eller folk, som ikke bor i København.Hvorfor ikke skifte de traditionelle og sikkert kedelige salt- og peberbøsser ud med et unikt par?Robotstøvsugerne har været på markedet i et godt stykke tid, så de er efterhånden ved rent faktisk at være anvendelige, men de bliver aldrig lige så effektive som en kvinde.Egentligt behøver gaver til far der ikke være nogen særlig anledning for at tage en tur i en luftballon, men når nu der skal lidt dollars op af lommen, giver det god mening at kombinere det med et eller andet usædvanligt.
Der blev brændt gummi af ved motorvejen ude ved Københavns Lufthavn, hvor højdepunktet var at sparke pedallen i bund i tunnellen.
Ostrich nakkepude til de lange rejser 349,- / Gå til shop De færreste af os har økonomien til at flyve på første klasse.Det er mafiametoder, som man altså ikke kan gøre noget ved.Petroleumsgrøn træningstrøje Orlebar Brown / 1895,- / Gå til shop Mænd elsker at have afslappet tøj.Ville det ikke være dejligt, hvis hans aggressioner i stedet gik udover en boksesæk?Livvidden måles om det smalleste sted.Ternet oliven Ralph Lauren skjorte Polo Ralph Lauren / 1045,- / Gå til shop Oliven er tidens hotte farve.
Et par orange mokkasiner fra Patrizio Dolci vil med garanti øge ens humør samtidig med de også agerer kunstig d-vitamin.
Derudover har man også en stålvejer, som man kan poppe ud og binde rundt om sin strandstol eller et møbel på hotelværelset.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap