Main Page Sitemap

Hunkemøller online konkurrence


hunkemøller online konkurrence

11.4 I tilfælde af fortrydelse i forbindelse med punkt.3, vil rabattkod nelly se Hunkemöller refundere beløbet, som du har betalt, så snart som muligt og ikke senere end indenfor gavekort til cinemaxx odense 30 dage efter en sådan fortrydelse.
Hvis butikken lukker eller ændrer varesortiment til en helt anden type varer, fx fra boligindretning til blomster, kan du i nogle tilfælde forlange at få pengene udbetalt.
Hunkemöller-medlemmet er dermed berettiget til at modtage fem euro (5 i afslag i prisen og vil få besked om dette på en mail og/eller på kvitteringen.
Nogle butikker giver dog alligevel forbrugeren fortrydelsesret enten i form af en ombytningsret eller en ver butikken returret, kan du forlange at få pengene tilbage.Therefore my blog is a mix of high street and high end, beauty, interior, traveling and about my life.Besøg blog, min tur til hamborg, læs indlæg. Se også vores privatlivserklæring Land Servicenummer Østrig Kroatien Tjekkiet Frankrig Luxembourg Holland Portugal Slovenien Spanien Sverige Storbritannien.

rabatkode skoringen />

5.2 I tilfælde af at du elektronisk accepterer et tilbud, vil Hunkemöller øjeblikkeligt og elektronisk bekræfte modtagelse af din acceptmeddelelse.
Artikel 3 Anvendelsesområde, artikel 4 - Tilbuddet, artikel 5 - Aftaler.
De nødvendige kontaktoplysninger fremgår af hjemmesiden og under punkt 2 i disse almindelige forretningsbetingelser.
Brug af personlige oplysninger.1 Hunkemöller vil udelukkende anvende enhver personlig oplysning, som du leverer til brug for en transaktion, til gennemførelse af den pågældende ordre. Hunkemöller forbeholder sig retten til at tilbagekalde eller ændre de særlige tilbud, der er nævnt under punkt.1, eller at lave nye tilbud, og kan gøre således på et hvilket som helst tidspunkt og under alle omstændigheder.Definitioner De forneden fremhævede betegnelser har følgende mening: Hunkemöller: Det private selskab med begrænset hæftelse, der har dets hovedkontor på Hunkemöller International, Liebergerweg 28, (1221 JS Hilversum; Medlemskort: Kortet der udstedes af Hunkemöller i forbindelse med Medlemskort-programmet; Hunkemöller-medlem: Indehaveren af et Medlemskort; Medlemskort-programmet: Loyalitetsprogrammet udviklet. Alle indkøb i butikkerne (inkl.Et eksempel på en kupon kan være: 20 rabat på en vare af eget valg.Undersøg, om gavekortet kan indløses til kontanter, hvis modtageren ikke bryder sig om varerne i butikken.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap