Main Page Sitemap

Lav et personligt gavekort

Mål et stykke guld farvet gavepapir op, så det er 15 cm bredt og langt nok til h m rabattcode 10 prozent at nå hele vejen rundt om rullen. .
Luk den øverste og nederste flap ind over gavekortet, og lim det sølvfarvet pap fast med en lille smule lim, så det lige akkurat sidder fast.
Klister 2 papstrimler sammen i en ret vinkel.
Hjerteformet kuvert, dU skal bruge: Et gavekort til fx femina eller et andet ugeblad eller magasin, rød karton, minimum str.
2) Brug søgefunktionen øverst.Det er vigtigt at hjerte laves sådan, at det stadig hænger sammen med resten af kuverten, når det klippes.De kan printe skabelonen her: Download, hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere.Tips idéer, kender du det, du har købt et gavekort og det føles lidt kedeligt at give det i en almindelig, hvid kuvert med modtagerens navn på?Bøj igen den nederste strimmel over den anden strimmel, så dén ligger øverst.
Mål endnu et stykke guld farvet gavepapir op, så det er 15 cm bredt og langt nok til at nå hele vejen rundt om rullen.
Sæt de 2 musetrapper fast på bagsiden af gavekortet enten med lim, klistermærker eller tape.
De får ikke kun adgang til alle Canvas værktøjer, men kan også overføre deres egne billeder og nemt flytte rundt på designelementer.Du kan vælge imellem vores smukke layouts, der er klar til brug, og vi har mere end 1 million billeder, illustrationer og ikoner på lager!Ingen grund til bekymring, Canvas smarte download-knap lader dig gøre lige netop det!Så vil de to hjertehalvdele nemlig ramme hinanden, når kuverten foldes sammen.Lim den anden ende af musetrapperne fast i bunden af gaveæsken, og tryk gavekortet ned, til limen er tørret, og musetrapperne sidder fast.Skriv en personlig hilsen på gavekortet, rul det sammen, og skub det forsigtigt ind i paprøret.Vi har en brugervenlig grænseflade, som giver dig mulighed for nemt at vælge et layout, der passer til dit marked og den stil, du har i tankerne.Hendes fjerde og sidste adventsting er nemlig en skabelon på et gavekort, De selv kan udfylde.Word 2007, sådan gør man: 1) Tryk på Office-knappen, det er den runde knap øverst til venstre.Lav eventuelt en halv-hjerte skabelon, som du kan tegne og klippe efter. .

Du kan hurtigt for dine skriverier til at se meget mere professionelt ud, når du bruger skabelonerne.
DU skal bruge: Et gavekort til fx femina eller et andet ugeblad eller magasin, paprullen fra en køkkenrulle, farvet silkepapir.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap