Main Page Sitemap

Personlige gaver baby


Her finder du specielle børnebøger og dåbsgaver som du kan personliggøre med eksempelvis barnets navn og billede.
Baby -Nova, symmetrisk, silikone, str.
Philips Avent, symmetrisk, silikone, str.1, freeflow symmetriske, silikone, str.
I alt 19 personlige navne og oplysninger er flettet ind i denne dåbsgave. .
Vores print er Øko-Tex certificeret og PVC frit.Når du får tilsendt en bekræftelse efter en bestilling med personlige ting, er det er vigtigt at du straks kontrollerer at alt er korrekt.Hvis du leder efter en gave til en lille pige eller dreng, kan det være en god idé at købe et stykke legetøj til babyen.En mindebog for både forældre og barnet til dåbsdagen og 1-års-dagen.nüby, round_lpy_s (0-36 mdr.2, anatomiske Esska Navnesutter, transparent esska-ergo_glw-latex esska-Classic_ esska-ergo_blw-latex 3-36 brug matas gavekort online mdr.
Mit speciale er mine personlige børnebøger, hvor barnet er bogens hovedperson, flettet ind i en rigtig historie med drager, prinser og prinsesser.
Denne artikel er til dig som skal til barnedåb og mangler ideer til en dåbsgave.Freeflow symmetriske, silikone, str.Du vil gerne give en gave til dåbsbarnet og forældrene har sagt de ønsker sig tøj til barnet uden at beskrive det nærmere, så hvad skal du gøre?Bemærk: Ekstra leveringstid (10-15 dage!) i øjeblikket på broderi og legetøj.Læs videre Dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgaver til ham: Er du på udkik efter en gave til en lille dreng? .Læs videre De bedste gaveideer: Sødt og lækkert tøj til dåbsbarnet.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap