Main Page Sitemap

Vind billetter roskilde festival 2018
vind billetter roskilde festival 2018

Industrial kongen, Trent Reznor, vender omsider tilbage til dén festival, hvor han med sit projekt, NIN, i 2009 leverede en af de største koncertoplevelser, der nogensinde har været på Orange Scene.
Men nu er det altså bekræftet af festivalen.
Optakten til årets Roskilde Festival er i den grad i gang her på redaktionen!Vi forventer naturligvis at blive savet midt over, af Celestes voldsomme tag på black, sludge og hardcoren, selvfølgelig i fuld mørke og kun oplyst af de røde pandelamper.A) Burger b) Salat åbningstider odense city nytår c) Et måltid du selv har lavet d) Sushi.Black/heavy metal bandet spiller på festivalens Rising Scene.Det helt nye cross-over projekt, Dead Cross, med.A) Century Media b) Nuclear Blast, vi rabatkode til bodylab skal have dit svar senest.Af, weiss den 10 apr, 2018 4:34 pm 35 Comments, baest på Roskilde.Det var en koncert, der her næsten 10 år efter, står som et ny-legendarisk øjeblik under den orange teltdug.For satan hvor vi dog glæder os til det her!Skal du stå her til sommer?
Ingen kommentarer, vigtig, vigtig booking fra Roskilde Festivalen, der her til formiddag kan præsentere hvad der nok bliver et af 2018s største rock/metalliske oplevelser herhjemme.
I øvrigt en scene de deler med Cabal.
19 april.
Deadline er tirsdag den.Af, weiss den 28 feb, 2018 11:59.Igen i år tager SuperBrugsen med.Roskilde, festival og deler madglæden sammen med Madkulturen i madeventen Foodjam.Ja, de havde jo egentlig laptop vind dvd speler niet offentliggjort sig selv forleden.FoodJam er et aktivt folkekøkken.6 juli, de franske mørkemænd i Celeste vil også være at finde på festivalens program.

My Bloody Valentine, og endelig kan fans af legendarisk støjrock se frem til et glædeligt gensyn med My Bloody Valentine, der sidst var på Roskilde for præcis 10 år siden i 2008!
Det var på én gang både voldsomt, intenst, betagende og smertende.
Spændingen forstærker vi ved at afsøge de små krinkelkroge af programmet, og med musikken i ørerne føles ventetiden ikke så forfærdelig lang.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap